12 вересня 2023 року о 13:00 було проведено спортивно-масовий захід для студентів УДУ імені Михайла Драгоманова "Міжнародний день студентського спорту" в рамках Олімпійського тижня спорту.

Цей захід складався з п'яти конкурсів, а саме: "Голкове вушко", "Важка ноша", "Вишиванка", "Обручевий марафон", "Повітряний змій".

Змагання проходило між студентами факультетів та інститутів УДУ імені Михайла Драгоманова. Студенти факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського не залишились осторонь і також взяли участь у спортивному заході. Представниками від студенства нашого факультету стали: Торко Іван (скрипка), Паламар Дмитро (скрипка), Варшавська Ірина (фортепіано), Турський Богдан (бандура), Кузик Юліана (фортепіано), Манько Олександр (гітара). Дмитро та Іван є артистами малого симфонічного оркестру факультету мистецтв, а у вільний від репетицій час займаються спортом. Завдяки правильній комбінації спорту та вмінню грати на музичних інструментах, студенти показали чудовий результат і зайняли ІІІ місце на змаганнях. Їх було нагороджено грамотами, медалями та подарунками.   

Тренером спортивної команди факультету мистецтв є заступник декана по навчальній роботі - Голубицька Надія Олександрівна. Це не дивно, тому що у студентські роки Надія Олександрівна була лідером як в музиці так і в спорті. 

Спортивних переможців привітав декан факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського, професор - Василь Ілліч Федоришин. Саме Василь Ілліч вчить нас поєднувати спорт та музику. За його ініціативи, студенти факультету відвідують спорткомплекс УДУ імені Михайла Драгоманова, де можуть вільно займатися різними видами спорту. Як підтвердження цьому, Ви може подивитись фотографії та відео з посилання, де студенти нашого оркестру грають у волейбол:https://www.youtube.com/watch?v=NSsodmQ-TDM viber 2023 09 12 15 02 08 426 viber 2023 09 12 15 02 08 426photo 2023 09 13 10 20 27