Чорнобиль - молодь буде пам'ятати 2022

Щороку в кінці квітня ми проводимо концерт-реквієм «Чорнобиль - молодь буде пам'ятати».
В цьому році в нас війна, але пам’ять не вмирає, вона закарбує все, і ці страшні події також.
Ми, як музиканти і педагоги, формували наш світ, нашу культуру і наші цінності впродовж всіх попередніх років, і продовжуємо це робити й зараз, під час війни. Ми продовжуємо виступати і нести живі щирі емоції людям, організовуємо виступи, благодійні концерти і музикуємо та співаємо просто вдома, для себе, бо це є частина нашої культури, за неї, власне, ми зараз і боремося.
В цьому році ми зібрали підбірку з виступів наших студентів і викладачів під час війни, тож ласкаво просимо до перегляду за посиланням: https://youtu.be/wynFBZOk1pI
А наші минулі концерти можна переглянути в списку відтворення за посиланням:
Дякуємо за підтримку ректору Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова, академіку Віктору Андрущенку та Всеукраїнській громадській організації «Асоціація «Афганці Чорнобиля».
Авторами проекту є декан факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського, заслужений діяч мистецтв України, доктор педагогічних наук, професор Василь Федоришин та народний депутат України V і VI скликань, голова Всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Афганці Чорнобиля», професор Олександр Рябека.
Раніше цей захід проходив в Будинку органної та камерної музики, а з 2017 року відбувається у Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ.
Пам'ятаймо тих, хто йшов і йде на смерть заради нашого життя!
26 квітня 2022 року
Дякуємо, що ми з Вами однодумці!
Слава Україні!