изображение viber 2021 07 25 05 52 42...Велика втрата i душевний бiль... 

Завчасно, на 48 роцi життя пішов у засвіти наш друг і товариш Скрипниченко Вадим Іванович.

Музикант і науковець, який зробив вагомий вклад у розвиток музичної освіти України. Свідченням цього є багаторічна, високопрофесійна робота талановитого виконавця, педагога та оркестрового диригента. Плідна творчість В.І.Скрипниченка відзначена званням професора і державною нагородою "заслужений діяч естрадного мистецтва України".

Вадим Іванович залишив по собі плоди своїх добрих справ, які понесли в життя його випускники. Завдяки йому акордеоністи та баяністи нашого факультету стали відомими за межами України. Він був одним із організаторів фестивально-конкурсного руху як в Україні, так і за її межами, постійно працював в журі міжнародних та всеукраїнських конкурсів. За ініціативність і цілеспрямованість, доброту і турботу Вадим Іванович здобув любов і пошану всього колективу, в якому працював з 2007 року. За 14 років він багато встиг зробити. Його високий професіоналізм, яскрава музична обдарованість, організаторський талант, людяність та енергійність надихали колег та студентів.

У сімейній радості і любові разом з Наталією Анатоліївною Скрипниченко зростив доньку, для якої Вадим Іванович був і залишиться прикладом гідного життя. Нехай добрий, світлий спомин про Вадима Івановича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, усіх, хто його знав, любив та шанував.